Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk, a kiválasztott termék egyedi igények alapján kerül árazásra, így kérem adja meg az ajánlatkészítéshez szükséges termékjellemzőket, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot ajánlatkérést illetően!

Név: Email cím:
Amennyiben bizonytalan kérését illetően, hívja bártran ügyfélszolgálatunkat Hétfőtől-Péntekig 9:00-17:00 között, hogy kérdését minél előbb megválaszolhassuk! Limegift Zrt.
Készletinfó

Strand

Egyedi logóval ellátott strandfelszerelés remek reklámajándék az ügyfelei, és azok egész családja számára, különösen a strandszezonban. Válogasson a különböző színű strandlabdák, úszógumik, hűtőtáskák, felfújható matracok, felfújható párnák közül, és lepje meg partnereit egy szezonális kedvességgel! Cégünk vállalja a termékek emblémázását, így igény esetén az Ön által kiválasztott terméket ellátjuk cége logójával. Ha több információra van szüksége az emblémázással kapcsolatban, olvassa el ismertetőnket a weboldalunkon. Ha bármilyen kérdése lenne a termékekkel, vagy szállítással kapcsolatban keresse fel bizalommal munkatársainkat, akik készséggel segítenek Önnek.
Mutat:
Rendezés: