Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk, a kiválasztott termék egyedi igények alapján kerül árazásra, így kérem adja meg az ajánlatkészítéshez szükséges termékjellemzőket, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot ajánlatkérést illetően!

Név: Email cím:
Amennyiben bizonytalan kérését illetően, hívja bártran ügyfélszolgálatunkat Hétfőtől-Péntekig 9:00-17:00 között, hogy kérdését minél előbb megválaszolhassuk! Limegift Zrt.
Készletinfó

Külső akkumulátorok

Az okostelefonok hátránya, hogy bizony hamar lemerülnek különösen akkor, ha sokat használjuk, például céges ügyek intézésére. Ma már gyakorlatilag bármilyen irodai munkát elvégezhetünk az okostelefonkon. Kategóriánkban a gyors lemerülést megakadályozó külső akkumulátorokat találhat, melyek használatával nem érheti az a kellemetlen meglepetés, hogy egy munkafolyamat közben lemerül készüléke. Ha igénybe veszi emblémázási szolgáltatásunkat, ellátjuk cége logójával a kiválasztott terméket, így az ideális reklámajándék lehet ügyfelei számára. Ha bármilyen kérdése lenne keresse fel kollégáinkat, akik szívesen válaszolnak kérdéseire.
Mutat:
Rendezés: