Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk, a kiválasztott termék egyedi igények alapján kerül árazásra, így kérem adja meg az ajánlatkészítéshez szükséges termékjellemzőket, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot ajánlatkérést illetően!

Név: Email cím:
Amennyiben bizonytalan kérését illetően, hívja bártran ügyfélszolgálatunkat Hétfőtől-Péntekig 9:00-17:00 között, hogy kérdését minél előbb megválaszolhassuk! Limegift Zrt.
Készletinfó

Hang & kép

A "Hang & Kép" kategóriánkban különböző típusú fülhallgatók és fejhallgatók, fülhallgató elosztók, valamint egy retro rádió található. Emblémázási szolgáltatásunkat igénybe véve, ellátjuk a kiválasztott terméket a cége logójával, így az ideális reklámajándék lehet partnerei és ügyfelei számára. Ha szeretne többet megtudni az emblémázásról, olvassa el ismertetőnket a honlapunkon. Ha bármi kérdése vagy egyéni kérése lenne, kérjük keresse fel kollégáinkat, akik szívesen segítenek Önnek.A "Hang & Kép" kategóriánkban különböző típusú fülhallgatók és fejhallgatók, fülhallgató elosztók, valamint egy retro rádió található. Emblémázási szolgáltatásunkat igénybe véve, ellátjuk a kiválasztott terméket a cége logójával, így az ideális reklámajándék lehet partnerei és ügyfelei számára. Ha szeretne többet megtudni az emblémázásról, olvassa el ismertetőnket a honlapunkon. Ha bármi kérdése vagy egyéni kérése lenne, kérjük keresse fel kollégáinkat, akik szívesen segítenek Önnek.
Mutat:
Rendezés: