Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk, a kiválasztott termék egyedi igények alapján kerül árazásra, így kérem adja meg az ajánlatkészítéshez szükséges termékjellemzőket, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot ajánlatkérést illetően!

Név: Email cím:
Amennyiben bizonytalan kérését illetően, hívja bártran ügyfélszolgálatunkat Hétfőtől-Péntekig 9:00-17:00 között, hogy kérdését minél előbb megválaszolhassuk! Limegift Zrt.

Övtáskák

Webáruházunkban számos termék közül válogathat. Táska kínálatunkban a praktikus övtáskák is megtalálhatóak, melyek között kifejezetten a sporttevékenységekhez kialakított darabok illetve az elegáns, akár válltáska ként is hordható nőis modellek is szerepelnek. A táskák több rekeszesek, cipzárral zárhatóak, így fontosabb iratait vagy kulcsait biztonságban tudhatja bennük. Cége logójával ellátva ideális reklámajándék lehet ügyfelei vagy akár munkatársai számára is. Az emblémázással kapcsolatos információkat megtalálja weboldalunkon, h bármi kérdés merülne el Önben, keresse fel bizalommal kollégáinkat, akik szíves rendelkezésére állnak.

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.