Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk, a kiválasztott termék egyedi igények alapján kerül árazásra, így kérem adja meg az ajánlatkészítéshez szükséges termékjellemzőket, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot ajánlatkérést illetően!

Név: Email cím:
Amennyiben bizonytalan kérését illetően, hívja bártran ügyfélszolgálatunkat Hétfőtől-Péntekig 9:00-17:00 között, hogy kérdését minél előbb megválaszolhassuk! Limegift Zrt.

Cipő tisztító szett

Az igényes megjelenéshez elengedhetetlen, hogy a cipők is szépek, és ápoltak legyenek. A webáruházunkban található cipőtisztító szettek ebben lehetnek az Ön és ügyfelei segítségére. A szettekben találhatóak kefék, szivacsok, rongyok, és cipőpaszták is. A tisztító szettek különböző tárolóba, táskában kaphatóak, melyek mindegyike emblémázható. Kérésére a kiválasztott terméken feltüntetjük cége logóját, így az ideális reklámajándék lehet ügyfelei számára is. Ha bármilyen kérdése lenne a a termékekkel, az emblémázással vagy a megrendeléssel kapcsolatban, forduljon ügyfeleinkhez, akik szívesen segítenek Önnek a felmerült kérdésekkel kapcsolatban.

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.