Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk, a kiválasztott termék egyedi igények alapján kerül árazásra, így kérem adja meg az ajánlatkészítéshez szükséges termékjellemzőket, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot ajánlatkérést illetően!

Név: Email cím:
Amennyiben bizonytalan kérését illetően, hívja bártran ügyfélszolgálatunkat Hétfőtől-Péntekig 9:00-17:00 között, hogy kérdését minél előbb megválaszolhassuk! Limegift Zrt.

Testápolás / pénztárca

Rekeszes csuklópántjaink ideális reklámajándékok sportkedvelő ügyfelei részére. A reggeli vagy esti kocogás alkalmával van hová tenniük a lakáskulcsaikat, vagy éppen a kocsi kulcsot. Csuklójukra téve biztonságban tudhatják azokat, nem kell félniük, hogy futás közben kiesik a zsebükből. Cége logójával ellátva egyedivé teheti ezt az apró kis ajándékot, mely megkönnyíti ügyfelei kikapcsolódását. További információkért írjon nekünk bizalommal és kollegáink felveszik Önnel a kapcsolatot.Rekeszes csuklópántjaink ideális reklámajándékok sportkedvelő ügyfelei részére. A reggeli vagy esti kocogás alkalmával van hová tenniük a lakáskulcsaikat, vagy éppen a kocsi kulcsot. Csuklójukra téve biztonságban tudhatják azokat, nem kell félniük, hogy futás közben kiesik a zsebükből. Cége logójával ellátva egyedivé teheti ezt az apró kis ajándékot, mely megkönnyíti ügyfelei kikapcsolódását. További információkért írjon nekünk bizalommal és kollegáink felveszik Önnel a kapcsolatot.Rekeszes csuklópántjaink ideális reklámajándékok sportkedvelő ügyfelei részére. A reggeli vagy esti kocogás alkalmával van hová tenniük a lakáskulcsaikat, vagy éppen a kocsi kulcsot. Csuklójukra téve biztonságban tudhatják azokat, nem kell félniük, hogy futás közben kiesik a zsebükből. Cége logójával ellátva egyedivé teheti ezt az apró kis ajándékot, mely megkönnyíti ügyfelei kikapcsolódását. További információkért írjon nekünk bizalommal és kollegáink felveszik Önnel a kapcsolatot.Rekeszes csuklópántjaink ideális reklámajándékok sportkedvelő ügyfelei részére. A reggeli vagy esti kocogás alkalmával van hová tenniük a lakáskulcsaikat, vagy éppen a kocsi kulcsot. Csuklójukra téve biztonságban tudhatják azokat, nem kell félniük, hogy futás közben kiesik a zsebükből. Cége logójával ellátva egyedivé teheti ezt az apró kis ajándékot, mely megkönnyíti ügyfelei kikapcsolódását. További információkért írjon nekünk bizalommal és kollegáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.