Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk, a kiválasztott termék egyedi igények alapján kerül árazásra, így kérem adja meg az ajánlatkészítéshez szükséges termékjellemzőket, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot ajánlatkérést illetően!

Név: Email cím:
Amennyiben bizonytalan kérését illetően, hívja bártran ügyfélszolgálatunkat Hétfőtől-Péntekig 9:00-17:00 között, hogy kérdését minél előbb megválaszolhassuk! Limegift Zrt.

Stresszoldó termékek

A mindennapjaink során gyakran kerülünk stresszes helyzetbe akár a munkahelyünkön, akár az otthonunkban. Weboldalunk ezekre a helyzetekre kínál stresszoldó termékeket, melyek segítenek levezetni a felgyülemlett feszültséget és stresszt. Termékeink között különböző színű és formájú stresszoldók is találhatóak, például labdák, dobókocka vagy szívecske is. Amennyiben igényli, a terméket ellátjuk cége logójával, mely így alkalmas reklámajándékként ügyfelei vagy partnerei számára is. Ha kérdése lenne a termékekkel vagy a szállítással, esetleg az emblémázással kapcsolatban, forduljon bizalommal kollégáinkhoz, akik szíves rendelkezésére állnak.

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.