Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk, a kiválasztott termék egyedi igények alapján kerül árazásra, így kérem adja meg az ajánlatkészítéshez szükséges termékjellemzőket, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot ajánlatkérést illetően!

Név: Email cím:
Amennyiben bizonytalan kérését illetően, hívja bártran ügyfélszolgálatunkat Hétfőtől-Péntekig 9:00-17:00 között, hogy kérdését minél előbb megválaszolhassuk! Limegift Zrt.
Készletinfó

Események

Az "Események" kategóriánkban megtalálja a Ferraghini zoknijainkat, és a CrisMa ajándékszettjeinket, amelyek nyakkendőt és hozzá illő mandzsettagombokat is tartalmaznak, ezzel segítünk Önnek, hogy férfi partnerei számára még egyszerűbb legyen kiválasztani a megfelelő reklámajándékot. A jó minőségnek köszönhetően, e kategória bármelyik terméke megfelelő ajándék lesz ügyfelének. Cégünk teljes körű emblémázási szolgáltatást vállal, így vége logója az Ön igényeinek megfelelően kerül fel a kiválasztott termékekre. Ha további információra van szüksége, vagy kérdése van, forduljon bizalommal kollégáinkhoz, akik szívesen segítenek Önnek.
Mutat:
Rendezés: