Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk, a kiválasztott termék egyedi igények alapján kerül árazásra, így kérem adja meg az ajánlatkészítéshez szükséges termékjellemzőket, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot ajánlatkérést illetően!

Név: Email cím:
Amennyiben bizonytalan kérését illetően, hívja bártran ügyfélszolgálatunkat Hétfőtől-Péntekig 9:00-17:00 között, hogy kérdését minél előbb megválaszolhassuk! Limegift Zrt.
Készletinfó

Könyvjelzők

Az élvezetes könyvolvasáshoz elengedhetetlen néhány kiegészítő. Aki rendszeresen olvas könyvet az tudja, hogy könyvjelzőre szükség van. Ezen kívül olvasó lámpákat is talál kategóriánkban, sokkal kényelmesebb és hangulatosabb kisebb fény mellett olvasni, mintha nagy lámpa mellett tennénk ezt, és emellett kevésbé zavarjuk vele környezetünkben lévőket, akik esetleg aludnának. Lepje meg partnereit könyvjelzővel vagy olvasólámpával, amelyen cégének lógója található. Az emblémázást cégünk vállalja, így az ön igényeinek megfelelően látjuk el a kiválasztott terméket cége logójával. Ha további információra lenne szüksége, vagy kérdése van forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik szíves rendelkezésére állnak.
Mutat:
Rendezés: