Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk, a kiválasztott termék egyedi igények alapján kerül árazásra, így kérem adja meg az ajánlatkészítéshez szükséges termékjellemzőket, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot ajánlatkérést illetően!

Név: Email cím:
Amennyiben bizonytalan kérését illetően, hívja bártran ügyfélszolgálatunkat Hétfőtől-Péntekig 9:00-17:00 között, hogy kérdését minél előbb megválaszolhassuk! Limegift Zrt.
Készletinfó

Ceruza

Ceruzából, színes ceruzából sosem elég, mindig jól jön egy két új darab. Áruházunkban többféle ceruza közül választhat, ami ajándékként szolgálhat gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Emblémázási eljárásunknak köszönhetően, kérésére a kiválasztott termékeket ellátjuk a cége logójával, szlogenjével, így az ideális reklámajándék partnerei számára, de akár arculati elemként, a dolgozói számára is ajándékozhatja. A különböző emblémázási eljárásokról a weblapon olvashat bővebben. Ha esetleg kérdése lenne, vagy további információkra lenne szüksége, keresse kollégáinkat bizalommal, akik készséggel segítenek Önnek.
Mutat:
Rendezés: