Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk, a kiválasztott termék egyedi igények alapján kerül árazásra, így kérem adja meg az ajánlatkészítéshez szükséges termékjellemzőket, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot ajánlatkérést illetően!

Név: Email cím:
Amennyiben bizonytalan kérését illetően, hívja bártran ügyfélszolgálatunkat Hétfőtől-Péntekig 9:00-17:00 között, hogy kérdését minél előbb megválaszolhassuk! Limegift Zrt.
Készletinfó

Írás/festés

A gyermekek kreativitásának fejlesztése nagyon fontos. Olyan ajándéktárgyat keres amivel a gyerekek figyelme leköthető, és hasznos is? Ebben lesznek segítségére az "Írás/festés" kategória termékei. Megtalálhatóak itt a színes ceruzák, a filctollak, a zsírkréták és egyéb az íráshoz, rajzoláshoz vagy festéshez elengedhetetlen kellékek. Ügyfelei örülni fognak, hogy gondol a kisgyermekekre is. Az emblémázási szolgáltatásunk révén, igénye szerint ellátjuk kiválasztott terméket cége logójával. A különböző emblémázási lehetőségekről további tájékoztatást a weboldalunkon olvashat. A részletekkel és kérdéseivel kapcsolatban keresse kollégáinkat bizalommal, akik készséggel segítenek Önnek.
Mutat:
Rendezés: